Ohjeita KiVa Koulu -ohjelman käyttäjäksi lukuvuonna 2019-2020 rekisteröityvälle koululle

Tervetuloa mukaan KiVa-kouluksi!
Koulu voi rekisteröityä alta avautuvalla lomakkeella.

Lomakkeelle pääsee tästä.

Koulu voi rekisteröityä hallinnollisena yksikkönä, hallinnollisesti yhtenäisen koulun erillisenä yksikkönä tai yhtenäiskoulun ala- tai yläkouluna.

KiVa Koulu -ohjelman käyttö on maksullista. Maksu määräytyy koulun oppilasmäärän mukaan. Koulukohtainen lukuvuosimaksu on 50–400 euroa. Jos kunta kattaa keskitetysti koulujensa lukuvuosimaksut, on mahdollista soveltaa ns. kuntalisenssihinnoittelua (0,60 euroa oppilasta kohden lukuvuodelta). Kuntalisenssin käyttö edellyttää, että kunnan kouluista yli puolet on rekisteröityneenä KiVa-kouluksi ja kuntalisenssistä on tehty erillinen sopimus KiVa Koulun kanssa. Lukuvuosimaksu laskutetaan vuonna 2019.

Tarkempi hinnasto sekä tietoja KiVa Koulu -ohjelman vuosimaksuun sisältyvistä muista vakiintuneista materiaaleista ja palveluista on luettavissa Rekisteröitymistiedotteesta.

Lukuvuonna 2018–2019 ohjelmassa rekisteröityneenä olleen KiVa-koulun ei tarvitse rekisteröityä, vaan rekisteröityminen on voimassa toistaiseksi.

Mikäli koulun oppilasmäärässä on tapahtunut muutoksia, tulee uusi oppilasmäärä päivittää 30.9.2019 mennessä. Koulun rehtori tai yhteyshenkilö pääsee päivittämään oppilasmäärän ja mahdollisesti muuttuneet yhteystiedot hallintasivun kautta.

Lukuvuosimaksu laskutetaan vuonna 2019.

Tilanteissa, joissa koulut ovat yhdistyneet tai on tapahtunut muu hallinnollinen tai toiminnallinen muutos, on hyvä olla yhteydessä KiVa-toimistoon.

(lukuvuoden 2018-2019 rekisteröitymistiedote: Rekisteröitymistiedote 6.7.2018)