Ohjeita KiVa Koulu -ohjelman käyttäjäksi lukuvuonna 2018-2019 rekisteröityvälle koululle

Tervetuloa mukaan KiVa-kouluksi!
Rekisteröityminen lukuvuodelle (2018-2019) on avattu.

Lomakkeelle pääsee tästä.

Jos koulu on ollut rekisteröityneenä lukuvuosina 2016-2017 ja/tai 2017-2018, ei tarvita uutta rekisteröitymistä lukuvuodelle 2018-2019. Tarvittaessa ohjeita voi kysyä KiVa-toimistosta.

Koulu voi rekisteröityä hallinnollisena yksikkönä, hallinnollisesti yhtenäisen koulun erillisenä yksikkönä tai yhtenäiskoulun ala- tai yläkouluna.

KiVa Koulu -ohjelman käyttö on maksullista. Maksu määräytyy koulun oppilasmäärän mukaan. Koulukohtainen lukuvuosimaksu on koulukohtaisesti 50–400 euroa. Jos kunta kattaa keskitetysti koulujensa lukuvuosimaksut, on mahdollista soveltaa ns. kuntalisenssihinnoittelua (0,60 euroa oppilasta kohden lukuvuodelta). Kuntalisenssin käyttö edellyttää, että kunnan kouluista yli puolet on rekisteröityneenä KiVa-kouluksi ja kuntalisenssistä on tehty erillinen sopimus KiVa Koulun kanssa. Lukuvuosimaksu laskutetaan vuonna 2018.

Tarkempaa tietoa hinnastosta sekä KiVa Koulu -ohjelman vuosimaksuun sisältyvistä muista vakiintuneista materiaaleista ja palveluista saa Rekisteröitymistiedotteesta.

Ohjeita jo rekisteröityneille kouluille

Lukuvuonna 2017–2018 ohjelmassa rekisteröityneenä olevien KiVa-koulujen ei tarvitse rekisteröityä vaan rekisteröityminen on voimassa toistaiseksi. Lukuvuosimaksu laskutetaan vuonna 2018. Mikäli koulun oppilasmäärässä on tapahtunut muutoksia, jotka muuttavat lukuvuosimaksun suuruutta, tulee uusi oppilasmäärä vahvistaa 30.9.2018 mennessä.

Syksyn uuden oppilasmäärän ja muuttuneita yhteystietoja koulun rehtori tai yhteyshenkilö pääsee päivittämään hallintasivun kautta syksyllä.

Tilanteissa, joissa koulut ovat yhdistyneet tai on tapahtunut muu hallinnollinen tai toiminnallinen muutos, on hyvä olla yhteydessä KiVa-toimistoon.