Toimintaohje nykyisille KiVa-kouluille ja rekisteröityminen uusille ohjelman käyttöön ottaville kouluille

Lukuvuodelle 2016–2017 rekisteröityneiden KiVa-koulujen ei tarvitse rekisteröityä uudelleen jatkaakseen ohjelman käyttöä lukuvuonna 2017-2018. Tilanteissa, joissa koulut ovat yhdistyneet tai on tapahtunut muu muutos, on syytä olla yhteydessä KiVa-toimistoon. Toimintaohjeet nykyisille KiVa-kouluille tietojen päivittämisestä ovat suljetuilla sivuilla (vaatii kirjautumisen).

Lukuvuodelle 2017-2018 KiVa Koulu -ohjelmaan rekisteröityville kouluille rekisteröityminen on avattu 1.6.2017. Avaa lomake.

Koulu voi rekisteröityä hallinnollisena yksikkönä, hallinnollisesti yhtenäisen koulun erillisenä yksikkönä tai yhtenäiskoulun ala- tai yläkouluna.

KiVa Koulu -ohjelman käyttö on lukuvuodesta 2016-2017 alkaen maksullista. Ohjelman ylläpito ja edelleen kehittäminen vaativat taloudellisia resursseja, joita vuotuisella käyttömaksulla voidaan turvata.

Vuosimaksujen hinnoittelu pysyy ennallaan lukuvuonna 2017–2018. Maksu määräytyy koulun oppilasmäärän mukaan. Jos kunta kattaa keskitetysti koulujen lukuvuosimaksut, on mahdollista soveltaa ns. kuntalisenssihinnoittelua (0,60 euroa oppilasta kohden lukuvuodelta). Kuntalisenssin käyttö edellyttää, että kunnan kouluista yli puolet on rekisteröityneinä KiVa-kouluiksi ja asiasta on sovittu KiVa Koulun kanssa. Mikäli kuntalisenssistä ei ole sovittu, lukuvuosimaksu on koulukohtaisesti 50–400 euroa. Tarkempi hinnasto sekä KiVa Koulu -ohjelman vuosimaksuun sisältyvät muut vakiintuneet materiaalit ja palvelut ovat nähtävänä Rekisteröitymistiedotteessa.

Rekisteröitymistä koskevissa asioissa voi ottaa yhteyttä KiVa-toimistoon.