Ohjeita KiVa Koulu -ohjelman käyttäjäksi lukuvuonna 2018-2019 rekisteröityvälle koululle

Tervetuloa mukaan KiVa-kouluksi!
Ensi lukuvuodelle (2018-2019) rekisteröityminen avataan 1.8.2018.

(KiVa Koulu -ohjelmaan voi yhä rekisteröityä lukuvuodelle 2017-2018 ottamalla yhteyttä KiVa-toimistoon.)

Jos koulu on ollut rekisteröityneenä lukuvuosina 2016-2017 ja/tai 2017-2018, ei tarvita uutta rekisteröitymistä lukuvuodelle 2018-2019. Tarvittaessa ohjeita voi kysyä KiVa-toimistosta.

Koulu voi rekisteröityä hallinnollisena yksikkönä, hallinnollisesti yhtenäisen koulun erillisenä yksikkönä tai yhtenäiskoulun ala- tai yläkouluna.

KiVa Koulu -ohjelman käyttö on ollut lukuvuodesta 2016-2017 alkaen maksullista. Maksu määräytyy koulun oppilasmäärän mukaan. Jos kunta kattaa keskitetysti koulujensa lukuvuosimaksut, on mahdollista soveltaa ns. kuntalisenssihinnoittelua (0,60 euroa oppilasta kohden lukuvuodelta). Kuntalisenssin käyttö edellyttää, että kunnan kouluista yli puolet on rekisteröityneenä KiVa-kouluksi ja asiasta on sovittu KiVa Koulun kanssa. Mikäli kuntalisenssistä ei ole sovittu, lukuvuosimaksu on koulukohtaisesti 50–400 euroa. Lukuvuosimaksu laskutetaan vuonna 2018.

Tarkempaa tietoa hinnastosta sekä KiVa Koulu -ohjelman vuosimaksuun sisältyvistä muista vakiintuneista materiaaleista ja palveluista saa KiVa-toimistosta.

Ohjeita jo rekisteröityneille kouluille

Lukuvuonna 2017–2018 ohjelmassa rekisteröityneenä olevien KiVa-koulujen lukuvuosimaksu ensi lukuvuodelle pysyy samana. Lukuvuosimaksu laskutetaan vuonna 2018. Mikäli koulun oppilasmäärässä on tapahtunut muutoksia, jotka muuttavat lukuvuosimaksun suuruutta, tulee uusi oppilasmäärä vahvistaa 30.9.2018 mennessä.

Syksyn uuden oppilasmäärän ja muuttuneita yhteystietoja koulun rehtori tai yhteyshenkilö pääsee päivittämään hallintasivun kautta.

Tilanteissa, joissa koulut ovat yhdistyneet tai on tapahtunut muu hallinnollinen tai toiminnallinen muutos, on hyvä olla yhteydessä KiVa-toimistoon.