Tiedotteet » Uutiskirjeen asioita KiVa-kouluihin 23.8.2018

Uutiskirjeen asioita KiVa-kouluihin 23.8.2018

30.08.2018

Hei rehtori ja yhteyshenkilö KiVa-koulussa

Uusi lukuvuosi on käynnistynyt jo kaikkialla Suomessa – myös KiVa Koulussa – mahtavaa katsoa kanssanne, mitä lukuvuosi 2018–2019 tuo mukanaan!

Tämä viesti sisältää yhteystietojen päivityspyynnön, tietoa oppaista ja peleistä sekä syksyllä käynnistyvistä koulutuksista.

Näin lukuvuoden alussa on hyvä tarkistaa, että koulun rehtori- ja yhteyshenkilötiedot ovat oikein KiVa-tietokannassamme. Pääsette koulussa päivittämään tietoja hallintasivun kautta.

Pelitarjonta kasvaa syksyn aikana; saatte käyttöönne uusia KiVa seppo -pelejä, joita voi pelata vuosiluokkien 1-3 oppilaiden kanssa. Uusi tuttavuus on Pulmikas-peli, joka on vielä työn alla, mutta tulee syksyllä pelattavaksi oppilaille neljännestä luokasta yhdeksänteen luokkaan.

Kivakoulu-sivuston etusivulla tiedotamme syksyllä alkavasta OPH:n rahoittamasta koulutuksesta: Haastaviin kiusaamistapauksiin puuttuminen ja kiusaamisen osapuolten hyvinvoinnin edistäminen. Ilmoitus koulutuksesta on julkaistu uusimmassa Opettaja-lehdessä (ilmestynyt 10.8.). Tarkempia tietoja julkaistaan KiVa Koulun netissä pääsivun tiedotteissa. Lisäksi KiVa Koulu on järjestämässä yhteistyössä MLL:n kanssa koulutusta ”Vaikuttavaa ja osallistavaa kiusaamisen vastaista työtä”.

Hyvän syksyn toivotuksin
KiVa Koulun puolesta