KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

Uutiset

UUTISKIRJE 5 lyhyesti

15.05.2019

Heipä hei! Enää muutama viikko ja kesälomalle lompsis! KiVa Koulun toimistolla on myös ahkeroitu ja vielä ehdimme julkistaa teille mukavia uusia juttuja tähän kevääseen ja tulevaan syksyyn. Lähetimme uutiskirjeen rekisteröityneiden koulujen rehtoreille ja yhteyshenkilöille 15.5. Uutiskirje on luettavissa kokonaan suljettujen sivujen puolella.

Ajankohtaista

  • Henkilökuntakysely on auki 14.5.–7.6. Ohjeet on lähetetty sähköpostilla koulun rehtorille ja yhteyshenkilölle 18.4.
  • Uutiskirjeessä 4/2018–2019 annoimme vinkkejä miten suunnitella koulun KiVa-toimintaa keväällä ja toteuttaa sitä syksyllä laatusuositustemme mukaan.
  • KiVa Koulun tietosuojailmoitus on päivitetty. Löydät ilmoituksen etusivultamme.
  • Ilmoittautuminen KiVa on the road -kiertueelle alkaa ke 22.5. klo 9.00! KiVa Koulu -ohjelma täyttää 10 vuotta ja järjestää juhlakiertueen rekisteröityneiden KiVa-koulujen opettajille. Lisätiedot tilaisuuksista suljettujen sivujen puolella.
  • Uusi video! Rikoskomisario Marko Forssin haastattelu aiheesta: Kiusaaminen rikoksena Video liittyy OPH:n prosessikoulutukseen, joka alkoi viime vuoden marraskuussa. Koulutukseen liittyvät kaikille avoimet luennot järjestetään tänäkin vuonna marraskuussa Turussa, Helsingissä, Oulussa ja Kuopiossa.