KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

Tiedotteet » UUTISKIRJE 4 lyhyesti – 26.3.2019
Uutiset

UUTISKIRJE 4 lyhyesti – päivitetty 26.3.2019

26.03.2019

Ajankohtaista KiVa Koulussa maaliskuussa

Oppilaskyselyt ovat auki vielä pe 5.4. klo 16 asti!

KiVa-toimisto sai vahvistusta maaliskuun alussa, kun Sini-Tuuli Mäkinen aloitti työt KiVa Koulun projektityöntekijänä. Sini-Tuuli palvelee KiVa-ohjelman ruotsinkielisiä käyttäjiä. Hjärtligt välkommen!

Syksyllä 2019 järjestämme laajan kiertueen ympäri Suomen: KiVa on the road. Tiedotamme kiertueesta tarkemmin toukokuun aikana. Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa! Löydät meidät haulla: KiVa Koulu/KiVa Skola tai kivakoulu_fi.

Terveisiä KiVan viennistä: KiVa Koulu® -ohjelmaa myydään myös ulkomaille ja ohjelma on levittäytynyt ympäri maailmaa jo 20 maahan. Tällä hetkellä työn alla on materiaalin kääntäminen katalaaniksi. Espanjankielinen materiaali on jo olemassa. Maaliskuussa Turussa koulutettiin jälleen ryhmä uusia kansainvälisiä sertifioituja KiVa-kouluttajia, jotka tulevat levittämään KiVaa omiin maihinsa ympäri Eurooppaa.

KiVAppi-sovelluksesta tiedotimme edellisessä uutiskirjeessä. Joko koulunne KiVa-tiimi on ladannut sovelluksen käyttöönsä? Suosittelemme kokeilemaan!

Torstaina 21.3.2019 lähetimme uutiskirjeen rekisteröityneille KiVa Kouluille. Vinkkasimme kirjeessä, miten suunnitella toimintaa keväällä ja toteuttaa KiVaa syksyllä – laatusuositusten mukaan.