KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

Tiedotteet » Uutiskirje 3/2019-2020 lyhyesti
Uutiset

Uutiskirje 3/2019-2020 lyhyesti

17.01.2020

Lukuvuoden 2019-2020 uutiskirje 3 on lähetetty kouluihin

Tässä poimintoja kirjeestä:

- Hyvää alkanutta uutta vuotta!

- Nettisivuille on päivitetty vuodenvaihteeseen päättyneen OPH-rahoitteisen Haastaviin kiusaamis-tapauksiin puuttuminen ja kiusaamisen osapuolten hyvinvoinnin edistäminen -prosessikoulutuksen antia. Kokemusasiantuntija Petteri kertoo videolla koulukiusaamiskokemuksistaan, ja tarjolla on myös koulutuksessa koottu Muistilista haastavien kiusaamistapausten selvittämisen tueksi.

- muistutus: oppilaskysely on avoinna vastaajille maaliskuun 

PÄIVITYS 17.3.:Poikkeusolojen takia oppilaskysely on suljettu väliaikaisesti keskiviikosta 18.3. maanantaihin 13.4. saakka.

PÄIVITYS 3.4.: Toukokuulle suunnitellaan uudenlaista kyselyä oppilaille. Tiedotamme tarkemmin kyselystä uutiskirjeessä ennen pääsiäistä (viikolla 15).

KiVa Koulun kehittänyt työryhmä on osa kokonaisuutta Suomen Akatemialta saadussa Tutkimuksen lippulaiva-rahoituksessa. INVEST-lippulaiva on Turun yliopiston ja Terveyden ja hyvinvointilaitoksen välinen konsortio, joka keskittyy yhteiskunnallisen eriarvoisuuden vähentämiseen ja hyvinvointivaltion uudistamiseen sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen interventioita kehittämällä.