KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

UUSI KOULUTUS: Haastaviin kiusaamistapauksiin puuttuminen ja kiusaamisen osapuolten hyvinvoinnin edistäminen
Uutiset

UUSI KOULUTUS: Haastaviin kiusaamistapauksiin puuttuminen ja kiusaamisen osapuolten hyvinvoinnin edistäminen

07.08.2018

Psykologian oppiaine (Turun yliopisto) järjestää perusopetuksen henkilöstölle koulutuksen Haastaviin kiusaamistapauksiin puuttuminen ja kiusaamisen osapuolten hyvinvoinnin edistäminen (1 op). (ilmoitus Opettaja-lehdessä 10.8.2018)

Koulutus on tarkoitettu erityisesti henkilöille, jotka ovat vastuuhenkilöitä kiusaamistilanteiden selvittämisessä. Koulutuksessa paneudutaan kiusaamiseen puuttumisen haasteisiin sekä kroonistuneeseen tai muulla tavoin haastavaan kiusaamiseen.

Koulutus toteutetaan noin vuoden kestävänä prosessikoulutuksena, ja koulusta toivotaan osallistuvan 2-5 hengen työryhmä. Koulutus sisältää kaksi lähipäivää, ennakko- ja välitehtäviä sekä työskentelyä verkossa. Lähipäivien toteuttamispaikkakunnat ovat Helsinki, Kuopio, Oulu ja Turku.

Kouluttajina toimivat KiVa Koulu -ohjelman kehittäneet asiantuntijat Turun yliopistosta sekä vierailevat asiantuntijat. Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa ja osallistujille maksutonta. Lähipäivien aamupäiväseminaareihin osallistuminen on prosessikoulutukseen osallistuvien lisäksi mahdollista kaikille perusopetuksessa kiusaamisen vastaista työtä tekeville.

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä tällä sivustolla 1.9.2018 mennessä.