KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

KiVa Koulu avaa uudet nettisivunsa lukuvuoden käynnistyessä syksyllä 2020

Uudistuksen myötä KiVa-kouluille suunnattu materiaali siirtyy uuteen intranettiin. Kirjautuminen intranettiin tulee jatkossakin tapahtumaan tuttuun tapaan koulutunnuksen ja opettajasalasanan avulla. Uuteen järjestelmään on luotu uusi kirjautumistaso rehtorille ja KiVa-yhteyshenkilöille. Uuden tason avulla on eriytetty näkymiä ja selkiytetty rooleja. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että nykyiset koulutietokantaamme nimetyt rehtorit ja yhteyshenkilöt kutsutaan elokuun alussa sähköpostiviestillä uuden sivuston käyttäjiksi, kun taas oppitunteja pitävät opettajat jatkavat kirjautumista entiseen tapaan koulutunnuksen ja opettajasalasanan avulla.

KiVa-koordinaattorit (ent. yhteyshenkilöt) tulevat saamaan sähköpostitse tietoa käyttäjätilinsa aktivoinnista elokuussa. Käyttäjätunnuksena tulee toimimaan sähköpostiosoite. Henkilö voi toimia koordinaattorina tai rehtorina useammassa koulussa samanaikaisesti. Koordinaattoritason käyttäjät ovat jatkossa ne jotka päivittävät koulun tiedot ja ilmoittavat oppilasmäärän, minkä lisäksi ainoastaan tällä käyttäjäryhmällä on pääsy koulukohtaisiin kyselytuloksiin. 

Opettajat jotka käyttävät KiVa-materiaalia oppituntien pitämiseen tulevat jatkossakin kirjautumaan koulutunnuksella ja opettajasalasanalla. Nämä opettajat eivät tarvitse omia käyttäjätilejä. 

Sivut tulevat jakossakin löytymään tästä samasta osoitteesta (kivakoulu.fi), mutta ulkoasu päivittyy. Sisäänkirjautuminen tapahtuu jatkossa oikeaan ylänurkkaan tulevasta "Kirjaudu" painikkeesta. 

Tässä esimakua tulevasta: