Tiedotteet » Uuden vuoden tervehdys KiVa-toimistosta

Uuden vuoden tervehdys KiVa-toimistosta

09.01.2019

Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta 2019!

KiVa Koulu toivottaa koulujen henkilökunnat ja oppilaat joululomalta jatkamaan koulutyötä kevätlukukaudella ja toivoo, että vuosi 2019 tuo mukanaan hyviä asioita.

Katsaus menneeseen vuoteen 2018 tuo päällimmäisenä mieleen materiaaliuudistuksen. Opettajan oppaat kokivat kaikki (ykkönen, nelonen ja seiska) uudistumisen ja oppituntimateriaalit saivat samalla uuden, raikkaan ilmeen. KiVa Koulu -ohjelmassa mukana oleville kouluille on lähetetty näytekappaleet uusituista Opettajan oppaista.

Ennen joulua uutisoimme Vuoden KiVa -valinnasta. Tällä kertaa valittiin Vuoden KiVa-kunta ja kunniamaininta annettiin Riihimäelle. Vierailulla 18.12. luovutettiin Riihimäen sivistysjohtaja Esa Santakalliolle ja opetuspäällikkö Virve Jämsénille diplomi ja onnittelukukat. http://www.kivakoulu.fi/vuoden-2018-kiva-kunta-on-riihimäki

Lukuvuosimaksuja on laskutettu vuoden 2018 lopulla. Koulun lukuvuosimaksu määräytyy oppilasmäärän perusteella joko koulukohtaisena summana (50-400 euroa +alv) tai kuntalisenssillä yhteissummana koko oppilasmäärän mukaan (á 0,60 euroa). Tarkempi hinnasto esitellään nettisivulla Rekisteröitymistiedotteessa.

KiVan kotimaan toimintaa luotsaa jatkossa projektiasiantuntija Hanna Evesti. Voitte edelleen lähettää sähköpostia osoitteeseen Turn on JavaScript! kaikissa KiVa-asioissa.

Uudistukset KiVassa jatkuvat vuonna 2019. Alkuvuoden aikana otetaan käyttöön KiVAppi-sovellus, joka helpottaa kiusaamistapausten selvittelykeskustelujen kirjaamista ja erityisesti niiden tallentamista sähköiseen muotoon. Oppilaiden KiVa-kyselyn uusi ajankohta on maaliskuu. Näistä molemmista tiedotetaan lisää erikseen.

Iloa ja onnistumisia alkaneeseen vuoteen!