Tiedotteet » Tiedoksi kouluille some-kiusaamisen ehkäisyyn liittyvä haastekilpailu

Tiedoksi kouluille some-kiusaamisen ehkäisyyn liittyvä haastekilpailu

06.10.2017

KiVa Koulu välittää Tekesin ja Owal Groupin puolesta tiedotteen haastekilpailusta:

Hei,

Tekes järjestää haastekilpailun digitaalisista oppimisympäristöistä osana Reboot Finland -hanketta. Kilpailussa kehitetään ratkaisuja yhdessä yritysten ja oppilaitosten kanssa, ja haluaisimme kutsua teidät mukaan kehitystyöhön. Syksyn yhteiskehittämishankkeen teemana on sosiaalisessa mediassa tapahtuvan kiusaamisen ehkäisy.

Tekes tukee hanketta, jonka vuoksi hanke on kouluille maksuton. Toki yhteiskehittäminen vie jonkin verran työaikaa, mutta tarjoaa myös mainion mahdollisuuden päästä osaksi hackathon-työskentelyä. Lisäksi kehitystyöhön on mahdollista osallistua eri työpanoksella - tarvittaessa pienempikin aikainvestointi onnistuu.

Kerron mielelläni lisää hankkeesta ja vastaan kaikkiin kysymyksiin niin puhelimitse kuin meilitsekin. Jos haluatte osallistua tai kuulla lisää hankkeesta, otattehan lähiviikkoina yhteyttä. Tavoitteena on lokakuun lopussa istua alas kiinnostuneiden koulujen ja kuntien kanssa, ja yhdessä täsmentää tavoitetta teitä parhaiten palvelevaksi.

Taustoituksena: kyseessä on Tekesin järjestämä ja rahoittama hanke, jonka käytännön työssä ja organisoinnissa me Owal Groupissa autamme. Hoidamme siis Tekesin puolesta ja Tekesin ohjauksessa Reboot Schoolin viestintää ja koordinointia - siksi yhteydenotto Owal Groupin kautta.

Ystävällisin terveisin, Tekesin puolesta,

Salla Rausmaa