Meddelanden » Rispekti-projektet beviljar stipendier för preventivt antimobbningsarbete

Rispekti-projektet beviljar stipendier för preventivt antimobbningsarbete

20.02.2013

Kotipizza Oy och dess 250 företagare runt om i Finland har 14.2.2013 startat ett Rispekti-välgörenhetsprojekt för att öka respekten (rispekti) mot varandra i grundskolan. Föräldraföreningar, elever i grundskolans klasser 1-9 och deras lärare kan ansöka om stipendier på 4000 euro för projekt inom preventivt antimobbningsarbete.

Rispekti-projektets jury väljer minst 12 skolor vars förslag uppmuntrar bäst till god stämning och respekt mot andra. Vinnarskolorna får använda stipendiepengarna för att utveckla rispekti-verksamheten.

Vi rekommenderar KiVa skolorna att delta och ansöka om stipendier som stöd för antimobbningsarbetet. Lycka till med ansökningarna!

Mer information om Rispekti-projektet samt finskspråkiga ansökningsblanketter finns på adressen www.sub.fi/rispekti.