Uudelleenrekisteröityminen nykyisille KiVa-kouluille ja uusi rekisteröityminen uusille ohjelman käyttöön ottaville kouluille

Olemme tiedottaneet KiVa-koulujen rehtoreille ja KiVa-yhteyshenkilöille 29.5.2016 muutoksesta, joka koskee ohjelman käytön maksullisuutta. KiVa Koulu -ohjelman ylläpito ja edelleen kehittäminen vaativat taloudellisia resursseja, joita vuotuisella käyttömaksulla voidaan turvata. Haluamme KiVa-ohjelman jatkossakin palvelevan suomalaisia kouluja yhä paremmin ja jatkamme ohjelman sisältöjen päivittämistä.

Lukuvuodesta 2016–2017 alkaen tulee ohjelman käytölle lukuvuosimaksu. Vuosimaksut määräytyvät oppilasmäärän mukaan. Koulu voi rekisteröityä hallinnollisena yksikkönä, hallinnollisesti yhtenäisen koulun erillisenä yksikkönä tai yhtenäiskoulun ala- tai yläkouluna. Rekisteröityvän koulun oppilasmäärän perusteella vuosimaksu on 50–400 euroa. Osa Suomen kunnista haluaa tukea koulujensa KiVa-ohjelman käyttöä ja kattaa keskitetysti lukuvuosimaksut. Kuntien kanssa on sovittu oppilaskohtainen maksu. Kuntiin on lähetetty tiedote asiasta 12.5.2016.

Suomenkielisiin kouluihin on tiedotettu tarkemmin rekisteröitymisestä (pe 5.8.2016). Rekisteröitymisen yhteydessä kysytään, onko vuosimaksu koulu- vai kuntakohtainen.

Rekisteröityminen on nyt mahdollista (ti 16.8. alkaen) arkipäivinä kello 8:00 - 16:00 alla olevasta linkistä.