Tiedotteet » PsM Silja Saarento väittelee 12.6.2015 aiheesta "Kiusaaminen ja siihen puuttuminen: Luokka- ja koulukonteksteilla on väliä".

27.05.2015

Perjantaina 12. kesäkuuta 2015 kello 12.15 esitetään Turun yliopistossa (Arcanum-rakennus, auditorio Arc1, Arcanuminkuja 4, T22, kartta) julkisesti tarkastettavaksi PsM Silja Saarennon väitöskirja:

Conceptualizing and counteracting the bullying dynamic: Classroom and school contexts matter (Kiusaaminen ja siihen puuttuminen: Luokka- ja koulukonteksteilla on väliä).

Virallisena vastaväittäjänä toimii professori Dorothy Espelage Illinoisin yliopistosta Urbana-Champaignesta, Yhdysvalloista ja kustoksena professori Christina Salmivalli Turun yliopistosta.

Tutustu väitösaiheeseen: Kiusaaminen ja siihen puuttuminen: Luokka- ja koulukonteksteilla on väliä

Tervetuloa!