Professori CHRISTINA SALMIVALLIn avoin luento: SISÄLTÖ JA OHJELMA

Professori CHRISTINA SALMIVALLIn avoin luento: SISÄLTÖ JA OHJELMA

14.09.2018

Professori CHRISTINA SALMIVALLIn  avoin luento: SISÄLTÖ JA OHJELMA

Miksi kiusaaminen usein jatkuu koulun selvittelyistä huolimatta? Miten tehostaa puuttumista? Erityisesti yläkouluissa on paljon pitkään kiusattuja oppilaita; peräti 70% yhdeksäsluokkalaisista kiusatuista oppilaista kertoo tulleensa kiusatuksi useita vuosia. Tämä on erityinen riski mm. mielenterveyden ja syrjäytymiskehityksen kannalta.

Osana Opetushallituksen tukemaa prosessikoulutusta tarjotaan professori Christina Salmivallin avoin aamupäiväluento aiheesta ”Mikä tekee kiusaamiseen puuttumisesta haastavaa ja miten puuttumista voidaan tehostaa?”.

Luento järjestetään neljällä paikkakunnalla kello 10-12 (aamukahvit tarjolla kello 9.30). Luentopaikkakunnat ovat Turku (Turun yliopisto, 9.11.), Helsinki (Haaga-Helia, 16.11.), Oulu (Hotelli-ravintola Lasaretti, 20.11.) ja Kuopio (Kuopion yliopisto, 29.11.).

Luento on osallistujille maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua 30.9. mennessä täältä.

Tervetuloa!