Tiedotteet » Oppilaiden tilannekartoituskysely KiVa-koulujen käytössä vielä ensi viikon ajan!

20.05.2014

KiVa Koulu® -ohjelmaan kuuluva oppilaiden tilannekartoitus on KiVa-koulujen käytössä vielä ensi viikon ajan. Kysely sulkeutuu perjantaina 30.5.2014 klo 16.00. KiVa-koulujen rehtoreille ja yhteyshenkilöille on lähetetty kyselyyn vastaamisesta ohjeet sähköpostitse. Oppilaskyselyyn on mahdollista vastata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Tällä hetkellä tietokannassamme on vastauksia hieman yli tuhannesta KiVa-koulusta!

Oppilaiden vastauksista tehdyn palautteen avulla KiVa-koulujen henkilökunta saa arvokasta tietoa siitä, millaiseksi oppilaat kokevat koulun kiusaamistilanteen sekä koulun ilmapiirin. Palautteen tuella kouluissa voidaan suunnitella seuraavan lukuvuoden kiusaamisenvastaista työtä.  Lähetämme sähköpostitse KiVa-koulujen rehtoreille ja yhteyshenkilöille palautteen oppilaiden vastauksista viikolla 23.