Tiedotteet » Oppilaiden ja henkilökunnan tilannekartoitukset keväällä 2013

Oppilaiden ja henkilökunnan tilannekartoitukset keväällä 2013

22.04.2013

KiVa Koulu -ohjelmaan kuuluvat tilannekartoitukset ovat KiVa koulujen käytettävissä keväällä 2013 seuraavasti:

Oppilaiden tilannekartoitus on avoinna 23.4.-31.5.2013 maanantaista perjantaihin klo 7.45-16.00.

Henkilökunnan tilannekartoitus on avoinna 14.5.-7.6.2013 joka päivä ympäri vuorokauden.

Toivomme, että KiVa koulujen oppilailla on mahdollisuus vastata kyselyyn. Koulun henkilökunta saa oppilaiden vastauksista tehdyn palautteen avulla arvokasta tietoa siitä, millaiseksi oppilaat kokevat tämänhetkisen kiusaamistilanteen.

Ohjeet oppilaiden tilannekartoitukseen vastaamiseksi on lähetetty sähköpostitse KiVa koulujen rehtoreille ja yhteyshenkilöille viikolla 16. Henkilökunnan kyselyn ohjeet lähetetään sähköpostitse KiVa kouluille toukokuussa ennen kyselyn aukeamista.