Tiedotteet » Oppilaiden ja henkilökunnan tilannekartoitukset 2015

Oppilaiden ja henkilökunnan tilannekartoitukset 2015

22.04.2015

KiVa Koulu® -ohjelmaan kuuluva oppilaiden tilannekartoitus on avoinna 23.4.2015 - 29.5.2015 maanantaista perjantaihin klo 7.45 - 16.00.

Ohjeet oppilaiden tilannekartoitukseen vastaamiseksi on lähetetty sähköpostitse KiVa-koulujen rehtoreille ja yhteyshenkilöille viikolla 16.

Toivomme, että kaikilla KiVa-koulujen oppilailla on mahdollisuus vastata kyselyyn!

Oppilaiden vastauksista koostettu palaute kertoo koulun henkilökunnalle koulun kiusaamistilanteesta sekä kertoo oppilaiden näkemyksen mm. koulun ilmapiiristä sekä opettajien ja vanhempien suhtautumisesta kiusaamiseen. Lisäksi oppilailta kysytään KiVa Koulu -ohjelman käyttöön liittyviä kysymyksiä.

Koulu voi hyödyntää saamaansa palautetta oman kiusaamisen vastaisen työnsä arvioinnin ja suunnittelun lisäksi myös koulun ja kodin välisessä yhteistyössä, mm. esittelemällä ensi syksynä vanhempainillassa koulun saaman palautteen.

Koulujen rehtorit ja KiVa Koulu -yhteyshenkilöt saavat palautteen oppilaiden vastauksista kesäkuun alussa viikolla 24.

Henkilökunnan tilannekartoitus on avoinna 13.5. - 6.6.2015 joka päivä ympäri vuorokauden. Kyselyn vastaamisohjeet lähetetään sähköpostitse KiVa-kouluille toukokuussa ennen kyselyn aukeamista