KiVa Skola - Det gör vi tillsammans!

Meddelanden » NYHETSBREV 4 kortfattad - mars 2019

NYHETSBREV 4 kortfattad - mars 2019

26.03.2019

Aktuellt inom KiVa Skola i mars

Elevenkäten är öppen ännu fram till fredagen den 5.4 kl 16!

KiVa-kontoret fick förstärkning i början av mars när Sini-Tuuli Mäkinen började som projektarbetare för KiVa Skola. Sini-Tuuli förtjänar de svenskspråkiga användare av KiVa-programmet. Hjärtligt välkommen!

På hösten startar KiVa on the road –runda. Vi kommer att meddela närmare om turnén i maj och det kommer även att ordnas svenskspråkigt program. Visst följer du oss redan på Facebook och Instagram? Du hittar oss med sökorden KiVa Koulu/KiVa Skola eller kivakoulu_fi.

KiVa utförseln hälsar: KiVa Skola®-programmet säljs även utomlands och programmet har redan sprätt sig till 20 länder runt världen. För tillfället översätts materialet till katalanska. Det utbildades en ny grupp av certifierade internationella KiVa-ledare i mars i Åbo. De kommer att sprida KiVa-kunskap vidare i sina hemländer runtom Europa.

Vi har skickat ett nyhetsbrev till registrerade KiVa-skolor på torsdagen den 21.3.2019. I brevet tipsa vi om hur planera KiVa-verksamheten på våren och verkställa planen och programmet på hösten – enligt kvalitetsrekommendationerna.