Tiedotteet » Master of Pedagogy An Yang väittelee 2.10.2015 aiheesta "Oppilaat, jotka kiusaavat ja ovat itse kiusattuja: Prevalenssi, psykososiaalinen sopeutuminen ja intervention vaikutukset"

28.09.2015

Perjantaina 2. lokakuuta 2015 kello 12.00 esitetään Turun yliopistossa (Publicum-rakennus, auditorio Pub 2, Assistentinkatu 7, T50 kartta) julkisesti tarkastettavaksi Master of Pedagogy An Yangin väitöskirja

Bully-victims: Prevalence, Psychosocial Adjustment, and Responsiveness to Intervention (Oppilaat, jotka kiusaavat ja ovat itse kiusattuja: Prevalenssi, psykososiaalinen sopeutuminen ja intervention vaikutukset).

Virallisena vastaväittäjänä toimii professori Peter Smith Lontoon yliopistosta ja kustoksena professori Christina Salmivalli Turun yliopistosta.

Tervetuloa!