Tiedotteet » Koulukiusaamiseen on puututtava – kuuntele YLE Areenan radiossa KiVa Koulu® -ohjelman tutkijan sekä koulukiusatun äidin haastattelut

20.05.2014

YLE Areenan radion Päivä puhe -ohjelmassa 6.5.2014 haastateltiin KiVa Koulu -ohjelman erikoistutkija Sanna Herkamaa sekä koulukiusatun oppilaan äitiä. Ohjelman teemana oli ”Koulukiusaamiseen on puututtava”. Tutkija Sanna Herkama kertoo KiVa Koulu -ohjelmasta, koulukiusaamisen ennaltaehkäisystä ja siihen puuttumisesta. Koulukiusatun oppilaan äiti puolestaan kertoo omasta näkökulmastaan lapsensa kiusaamisprosessista aina oikeudenkäyntiin saakka.

Kuuntele haastattelu tästä (kesto 36 minuuttia)