Tiedotteet » Kivasti uuteen lukuvuoteen!

Kivasti uuteen lukuvuoteen!

22.08.2019

Lukuvuoden 2019-2020 ensimmäinen uutiskirje (lyhennettynä)

Koulun tiedot kuntoon

Tarkistattehan, että koulunne tiedot on oikein tietokannassamme. Yhteyshenkilön ja rehtorin yhteystiedot pääsette itse päivittämään, mutta koulujen yhdistymisten ja koulutyypin muutoksien osalta on hyvä olla yhteydessä KiVa Koulun toimistoon. Oppilasmäärät tulee päivittää 30.9. mennessä.

Päivittäminen vaatii sisäänkirjautumisen.

Yhteyshenkilö: Jaathan koulun tunnukset (koulutunnus, opettajasalasana ja oppilassalasana) niille opettajille, jotka tarvitsevat pääsyn KiVa-materiaaleihin!

------------------------------------------------------------

KiVa on the road – koulutusta opettajille

KiVa on ollut apuna kiusaamisen vastaisessa työssä monessa KiVa-koulussa jo 10 vuotta. Tämän johdosta järjestämme maksutonta koulutusta eri puolilla Suomea.

Koulutuksen (klo 9–15) aamupäiväosuus on yhteinen kaikille osallistujille. Ilmoittautumisen yhteydessä valitset, haluatko osallistua iltapäivällä työpajaan, jossa käydään KiVan käynnistämistä koulussa (startti) vai työpajaan, joka on tarkoitettu jo vuosia ohjelmaa käyttäneen koulun henkilökunnalle (jatko).

Koulutukset järjestetään:

25.9. Tampere

2.10. Lahti

9.10. Levi

6.11. Oulu (Jatko-työpajassa enää vain muutama vapaa paikka)

27.11. Kuopio

Lisätietoa koulutuksesta kirjautumalla sisään.

------------------------------------------------------------

Tutustu improvisaatioharjoituksiin ja hyödynnä materiaali

KiVan materiaaleissa on monia eri harjoituksia, joita voi käyttää ryhmäytymiseen. Lisäksi 7. luokan materiaaleissa olevia matalan kynnyksen improvisaatioharjoituksia voi soveltuvin osin käyttää myös alakoulun luokilla. KiVa-materiaalit löytyvät tuttuun tapaan kirjautamalla sisään.

------------------------------------------------------------

Lisää painettua materiaalia kouluun?

Vaikka opettajan oppaat ovat sähköisinä kotisivuillamme, kokee osa opettajista painetun oppaan toimivammaksi. Painettuja oppaita, välituntivalvojien liivejä sekä muuta KiVa Koulu -materiaalia voi tilata KiVa Shopista (https://shop.kivakoulu.fi/) (linkki alla). Opettajan oppaat KiVa-kouluhintaan 27,50€/kpl KiVa-kouluille (muille hintaan 82,50€/kpl).

------------------------------------------------------------

Nautitaan kesän viimeisistä hetkistä ja otetaan syksy ilolla vastaan!

Terveisin, Sini-Tuuli & Marita