Tiedotteet » KiVa Koulu jakaa tsempparistipendejä muita kannustaville oppilaille! Ehdota oppilasta!

02.10.2017

KiVa Koulu kerää ehdotuksia tsemppareista! Tsempparioppilas on ala- tai yläkoululainen, joka on luokassa ystävällinen, arvostaa ja rohkaisee muita tai toimii kouluyhteisössä kaikkien hyväksi. Hän voi olla myös oppilas, joka on toiminut hyvällä tavalla tukena sellaiselle oppilaalle, joka on kiusaamisen tai jonkun muun syyn takia heikommassa asemassa yhteisössä.

Neulomo Oy keräsi kesällä Ole Hyvä -kampanjallaan rahaa kolmeen keräyskohteeseen, joista yksi oli KiVa Koulu. Kerätty kokonaissumma on yhteensä 5049 euroa, josta KiVa Koulun osuus on 26%, eli yhteensä 1312,75 €. Vaikka kampanja ei rahamääräiseen tavoitteeseensa päässytkään, Neulomo Oy ja KiVa Koulu kokevat kampanjan onnistuneen toisessa tärkeässä tehtävässään ajatusten ja arvomaailmojen ravistelijana.

Olemme KiVa Koulussa päättäneet jakaa rahamäärän suoraan stipendeinä 65 tsempparioppilaalle. Stipendit toimitetaan S-ryhmän 20 €:n lahjakortteina kouluille 30.11.2017 mennessä.

Toivomme, että koko kouluyhteisönne pohtii, onko koulussanne oppilaita, joita voitte ehdottaa stipendin saajaksi. Hyviä ehdotuksia voi tulla myös oppilailta. Opettaja tai muu henkilökunnan edustaja toimittaa ehdotuksen KiVa Koulun toimistoon. Koulusta voidaan ehdottaa useampaa oppilasta.

Ehdotuksen tulee sisältää ehdokkaan etu- ja sukunimi, luokka ja koulu sekä perustelut, miksi juuri hän on sopiva tai miten juuri hänen toimintansa ansaitsee tulla palkituksi. Viestin lähettäjän tiedoista tulee käydä ilmi lähettäjän nimi, työtehtävä koulussa ja puhelinnumero sekä koulun postiosoite.

Kaikki saapuneet ehdotukset käsitellään luottamuksellisesti KiVa Koulussa, eikä niitä julkaista missään. Stipendin saajien nimiä ei julkisteta KiVa Koulun toimesta. Voimme kuitenkin julkaista yksittäisten stipendinsaajien valintaperusteita nimettöminä ja ilman tunnistetietoja.