Meddelanden » KiVa Skola med i Neulomos Ole hyvä-kampanj

KiVa Skola med i Neulomos Ole hyvä-kampanj

07.08.2017

Genom att shoppa i Neulomos Ole hyvä-kampanj kan man hjälpa att samla in pengar till stipendier för KiVa-skolornas elever.

(Nokias) Neulomo har valt KiVa Skola som ett av sina insamlingsändamål i sin Ole hyvä-kampanj, som gäller ända sedan till 15.8.2017!

Senare på hösten skall donationen till KiVa Skola utdelas i sin helhet till KiVa-skolornas elever i form av uppmuntringsstipendier. Med dessa stipendier vill vi löna sådana elever som i stället av att mobba har uppmuntrat andra och på det här viset skapat bra anda till hela gruppen.

I kampanjen församlas pengar till kassan av goda gärningar från kunder som har köpt Neulomos kläder i Prisma eller webbutiken 'Weecos' 27.6.–15.8. och som vill donera en del av produktens pris till sin utvalda insamlingsändamål. Målet är att i slutet av kampanjen finns totalt 10 000 € att delas ut i Ole hyvä-kassan. De insamlade medel går till tre välgörenhetsändamål när kampanjen tar slut. De medel som samlats under kampanjen kommer att doneras till ändamålen även om man inte når kampanjens övergripande mål. Mer information om kampanjen hittas på länken http://neulomoolehyva.fi/.

Vi kommer att be om era förslag till stipendiater senare på hösten!