Tiedotteet » KiVa Koulu mukana Neulomon Ole hyvä -kampanjassa

KiVa Koulu mukana Neulomon Ole hyvä -kampanjassa

07.08.2017

Neulomon Ole hyvä -kampanjan ostoksilla voi kerryttää KiVa-koulujen oppilaiden stipendejä

(Nokian) Neulomo on valinnut KiVa Koulun yhdeksi kohteeksi Ole hyvä -kampanjassaan, joka on käynnissä vielä 15.8.2017 asti!

KiVa Koulun saama lahjoitus on tarkoitus jakaa myöhemmin syksyllä kokonaisuudessaan suomalaisten KiVa-koulujen oppilaille kannustusstipendien muodossa. Haluamme niiden kautta palkita oppilaita, jotka ovat kiusaamisen sijaan kannustaneet ja rohkaisseet muita ja näin luoneet hyvää henkeä koko ryhmään.

Kampanjassa rahaa kertyy hyvien tekojen kassaan asiakkailta, jotka ovat ostaneet Neulomon vaatteita Prismasta tai Weecos-verkkokaupasta 27.6.–15.8. ja jotka haluavat lahjoittaa osan tuotteen hinnasta valitsemaansa kohteeseen. Tavoitteena on, että Ole hyvä -kassassa on jaettavana kampanjan päätyttyä yhteensä 10 000 €. Kerätyt varat lahjoitetaan kampanjan päätyttyä kolmeen hyväntekeväisyyskohteeseen. Kampanjan aikana kerätyt varat lahjoitetaan kohteille siinäkin tapauksessa, vaikka kokonaistavoite ei täyttyisi. Lisätietoja kampanjasta: http://neulomoolehyva.fi/.

Tulemme pyytämään teidän ehdotuksianne stipendien saajiksi myöhemmin syksyllä!