Tiedotteet » KiVa Koulu jakaa tsempparistipendejä muita kannustaville oppilaille! Ehdota oppilasta!

02.10.2017

KiVa Koulu kerää ehdotuksia tsemppareista! Tsempparioppilas on rekisteröityneen KiVa-koulun ala- tai yläkoululainen, joka kohtelee kaikkia ystävällisesti ja arvostavasti, puuttuu kiusaamiseen tai muihin havaitsemiinsa epäkohtiin sekä rohkaisee ja kannustaa muita oppilaita.

Neulomo Oy keräsi kesällä Ole Hyvä -kampanjallaan rahaa kolmeen hyväntekeväisyyskohteeseen, joista yksi oli KiVa Koulu. Kerätty kokonaissumma on yhteensä 5049 euroa, josta KiVa Koulun osuus on 26%, eli yhteensä 1312,75 €. Vaikka kampanja ei rahamääräiseen tavoitteeseensa päässytkään, Neulomo Oy ja KiVa Koulu kokevat kampanjan onnistuneen toisessa tärkeässä tehtävässään ajatusten ja arvomaailmojen ravistelijana.

Olemme KiVa Koulussa päättäneet jakaa potin suoraan stipendeinä 65 tsempparioppilaalle KiVa-kouluissa. Stipendit jaetaan S-ryhmän 20 €:n lahjakortteina.

Toivomme opettajien kuulevan ehdotettavien oppilaiden valinnoissa ja niiden perusteluissa koko oppilasyhteisöä. Kuvailkaa, miten juuri hän on sopiva tai miten juuri hänen toimintansa ansaitsee tulla palkituksi.  Koulu voi ehdottaa useampaa oppilasta. Ehdotuksiin liitetään stipendiehdokkaan koko nimi, luokka ja koulu. Lisääthän ehdotukseesi myös oman nimesi ja yhteystietosi.  Kaikki saapuneet ehdotukset käsitellään luottamuksellisesti KiVa Koulussa, eikä niitä julkaista. Stipendin saajien nimiä ei julkisteta KiVa Koulun toimesta. Voimme kuitenkin julkaista yksittäisten stipendinsaajien valintaperusteita nimettöminä ja ilman tunnistetietoja.

Voitte lähettää ehdotuksia 10.11.2017 asti sähköpostitse toimistosihteeri Marita Kantolalle Turn on JavaScript!. Stipendit toimitetaan kouluille 30.11.2017 mennessä.