KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

Tiedotteet » KiVa Koulu ja seppo® yhteistyöhön
Uutiset

KiVa Koulu ja seppo® yhteistyöhön

01.03.2017

Osana KiVa Koulu -ohjelman materiaalien uudistamista KiVa on aloittanut yhteistyön seppo®-sovelluksen kanssa (www.seppo.io).

Seppo on verkossa toimiva sovellus, joka yhdistää pelillisyyden, yhteisöllisen oppimisen ja mobiiliteknologian opetuskäytön. Seppolla on vahva pedagoginen tausta ja se hyödyntää pelillisyyttä raikkaalla tavalla. Seppo on käytössä noin 500 koulussa, yhdistyksessä ja yrityksessä. Seppon käyttäjiä on jo noin 20 eri maassa. KiVa-koulut saavat jo tänä keväänä maksutta käyttöönsä ensimmäiset seppo-alustalla toimivat, oppilasryhmissä ratkottavat tehtävät – syksyllä niitä on luvassa lisää. Seppoa esitellään KiVa-kouluille kahdessa webinaarissa 4.4. (suomenkielinen) ja 5.4. (ruotsinkielinen) klo 14.00. Webinaarista tehdyn nauhoituksen voi katsoa myös myöhemmin. Seppo on mukana myös elokuisilla KiVa-päivillä!

– Olemme erittäin ylpeitä, että pääsemme tekemään yhteistyötä KiVa Koulun kanssa. KiVa tekee tärkeää työtä ja uskomme, että seppo tuo kiusaamisen ehkäisemiseen uudenlaisen innostavan työskentelytavan. Olen tyytyväinen, jos pystymme pelien avulla lisäämään kunnioitusta toisia ihmisiä kohtaan ja vahvistamaan lasten ja nuorten itsetuntoa, sanoo seppon toimitusjohtaja Riku Alkio.