Tiedotteet » KiVa Koulu ja koulun tietojen tarkistus

KiVa Koulu ja koulun tietojen tarkistus

21.09.2018

Tiedote yhteyshenkilöille KiVa-kouluissa

(myös rehtoreille tiedoksi)

Muistakaa käydä hallintasivun kautta päivittämässä koulun tietoja. Kiitos niille kouluille, jotka ovat jo näin tehneet!

Tietojen päivittämisen jälkeen postitamme koululle näytekappaleet uusituista opeoppaista.

Pyyntö on esitetty uutiskirjeessä, joka lähetettiin 23.8. Sama kirje on luettavissa kivakoulu.fi-sivustolla KiVa Koulu tiedottaa -otsikon alla. Kirjeessä on linkki hallintasivulle.

Tee siis näin:

Lue sähköpostista 23.8. tai kivakoulu.fi-sivuilta 23.8. lähettämäni uutiskirje.

Löydä linkki hallintasivulle, klikkaa se ja anna sivulla koulutunnus ja opettajasalasana.

Täytä puuttuvat tiedot ja tarkista/päivitä erityisesti henkilö- ja osoitetiedot sekä perusopetuksen oppilaiden oppilasmäärä koulussa.

Kun tekee tämän, voi odotella alakoulussa pakettia syyskuussa ja ylä- sekä yhtenäiskoulussa lokakuun alkupuolella.