Tiedotteet » Kevään 2013 KiVa-koulutukset eri puolella Suomea

Kevään 2013 KiVa-koulutukset eri puolella Suomea

12.02.2013

KiVa Koulu® järjestää kevään 2013 aikana KiVa Koulu -ohjelman käyttöä tukevaa Kick off -koulutusta eripuolilla Suomea. Koulutus on suunnattu KiVa koulujen uusille työntekijöille ja niille työntekijöille, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet perehdyttämiskoulutuksiin sekä muille asiasta kiinnostuneille.

Koulutukseen voivat osallistua myös muut KiVa Koulu -ohjelmasta kiinnostuneet henkilöt, esimerkiksi kouluikäisten lasten ja nuorten ryhmien ohjaajat.

Koulutuspäivän (6h) tavoitteena on TUKEA KOULUJA KIVA KOULU -OHJELMAN LAADUKKAASSA TOTEUTUKSESSA ja tehostaa ohjelman käyttöä koulussanne. Aamupäivän aiheita ovat mm. KiVa Koulu -ohjelma pähkinänkuoressa sekä uusin tutkimustieto KiVa Koulu -ohjelmasta. Iltapäivällä koulutukseen tulijoilla on mahdollisuus osallistua joko KiVa -tiimiin toimintaa (kohdennetut toimenpiteet) tai KiVa -oppitunteja/teemoja (yleiset toimenpiteet) käsittelevään keskustelevaan luentoon. Koulutuspäivän päättää yhteinen kokoontuminen, jossa pohditaan KiVa Koulu -ohjelman laatukriteereitä ja oman KiVa Koulu -toiminnan organisointia.

Koulutuspäivän hinta on 100 €/hlö. Hintaan sisältyy koulutus sekä aamulla kahvi-/teetarjoilu. Lähetämme teille ennen koulutuspäivää sähköpostitse linkin koulutusmateriaaliin, jonka voitte tulostaa mukaanne koulutukseen.  Koulutuspäivän aikana on mahdollisuus lounastaa omakustanteisesti.

Järjestämme koulutukset seuraavilla paikkakunnilla klo 10.00-16.00:

Tampere           to 14.3.

Oulu                  to 21.3.

Jyväskylä          to 4.4.

Joensuu            to 11.4.

Seinäjoki          ke 17.4.

ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN JA LISÄTIEDOT

Ilmoittautuminen koulutukseen alkaa HETI. VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ kuhunkin koulutukseen on KAKSI VIIKKKOA ennen ko. koulutuspäivää seuraavasti:

Tampere           1.3.

Oulu                  7.3.

Jyväskylä          21.3.

Joensuu            28.3.

Seinäjoki          3.4.

Ilmoita viestissäsi seuraavat tiedot:

-                           koulutukseen osallistujan nimi ja sähköpostiosoite

-                           koulun nimi, paikkakunta ja koulutyyppi (alakoulu, yläkoulu, yhtenäiskoulu)

-                           kumpaan ryhmään osallistuja osallistuu iltapäivällä: KiVa-tiimin toiminta vai KiVa-

oppitunnit/-teemat

-                           laskua varten tarvitsemme koulun virallisen laskutusosoitteen

-                           kerro kahvi-/teetarjoilua varten mahdollinen erikoisruokavaliosi.

HUOM! Koulutuspäivä pidetään vain siinä tapauksessa, että ilmoittautuneita osallistujia on vähintään 50 henkilöä.  Ilmoittautumisajan päätyttyä vahvistamme koulutuksen toteutumisen sähköpostitse.  Vahvistusviestissä kerromme tarkemmat koulutuspaikkatiedot ja muun koulutusta koskevan informaation. Lasku osallistumisesta lähetetään osallistujan antamaan laskutusosoitteeseen vasta vahvistusviestin lähettämisen jälkeen.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:

Jos ilmoittautuminen peruutetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää, palautetaan kaikki maksetut osallistumismaksut. Tämän jälkeen peruutuskulu on 50 euroa. Jos osallistumista ei peruuteta ja ilmoittautunut jää saapumatta, peritään täysi osallistumismaksu. Peruutus on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen henruo(at)utu.fi.

Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumisesta saa allekirjoittaneen lisäksi toimistosihteeri Henna Ruohoselta, henruo(at)utu.fi tai puh. 02 333 8510.

Lämpimästi tervetuloa Kick off -koulutukseen!

KiVa Koulu -ohjelman puolesta

Yhteistyöterveisin