Tiedotteet » Kaikenlaista uutta KiVa Koulussa tammikuussa

Kaikenlaista uutta KiVa Koulussa tammikuussa

24.01.2019

Hei!

Olen Hanna Evesti KiVa Koulun uusi projektiasiantuntija. Tehtävänäni on huolehtia KiVa-kouluista ja vastata parhaan taitoni mukaan käyttäjien kysymyksiin ja toiveisiin liittyen KiVa Kouluun. Uusia ideoita olen jo saanut tutuilta opettajilta, mutta toivon kuulevani hyviä ideoita vielä lisää. Mikä teidän koulussanne on toiminut hyvin? Kirjoita ideasi meille sähköpostilla Turn on JavaScript! – jaamme näitä hyviä ideoita jatkossa KiVa Koulun suljetuilla nettisivuilla.

Perjantaina 25.1. ja lauantaina 26.1. olemme Educa 2019 -messuilla Helsingissä. Osastomme on 6G90. Messuilla esittelemme uuden KiVAppin ja viime vuonna julkaistut opeoppaat. KiVAppi on sovellus, jonka koulun KiVa-tiimi voi ottaa käyttöön kiusaamistilanteiden selvittelyyn. Sovellusta voi käyttää paperisten lomakkeiden ohella tai sen avulla voi korvata paperit kokonaan. KiVAppi on ladattavissa App Storesta tai Google Playsta helmikuusta alkaen. Tule käymään osastollamme ja juttelemaan kouluttajien kanssa! Voit samalla jättää ideoita palauteboksiin.

KiVa Koulu rekrytoi! Etsimme KiVa Koulu- ja Opintokamu-toimenpideohjelmien tiimiin ruotsinkielisestä viestinnästä vastaavaa projektityöntekijää. Työsuhde on määräaikainen ajalle1.2.2019–31.12.2020. Tehtävään valittavalla henkilöllä on erinomaiset suomen ja ruotsin kielen suulliset ja kirjalliset viestintävalmiudet, mukaan lukien sosiaalisen median hyödyntäminen, sekä motivaatio edistää lasten ja nuorten hyvinvointia. Valmius osallistua kehittämis- ja koulutustehtäviin katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Lue lisää: https://www.utu.fi/fi/yliopisto/tule-meille-toihin/avoimet-tehtavat

Lopuksi haluan vielä lainata presidentti Sauli Niinistön uudenvuodenpuhetta:

”On muistettava kenelle ja miksi me tätä suurta tarinaamme kirjoitamme. Teemme sen lapsillemme. Kasvatamme heitä sanoillamme ja esimerkillämme ja teoillamme muovaamme maailmaa, joka heille jää. Näköala, joka seuraavalle sukupolvelle aukeaa, saa ihmisen jäämään tai lähtemään, yrittämään tai luovuttamaan tai niin kuin on nähty: kapinoimaan.”

Lapset ja nuoret ovat syy, miksi me kaikki teemme omaa työtämme. Pidetään tämä mielessä – joka päivä.