KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

Tiedotteet » Keväällä 2013 KiVa-koulutusta eri puolella Suomea
Uutiset

Keväällä 2013 KiVa-koulutusta eri puolella Suomea

27.11.2012

KiVa Koulu® järjestää kevään 2013 aikana KiVa Koulu -ohjelman käyttöä tukevaa Kick off -koulutusta eri puolilla Suomea. Koulutus on suunnattu KiVa koulujen uusille työntekijöille ja niille työntekijöille, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet perehdyttämiskoulutuksiin sekä muille asiasta kiinnostuneille.

Koulutukseen voivat osallistua myös muut KiVa Koulu -ohjelmasta kiinnostuneet henkilöt, esimerkiksi kouluikäisten lasten ja nuorten ryhmien ohjaajat. 

Koulutuspäivän (6h) tavoitteena on antaa osallistujille konkreettisia työvälineitä KiVa Koulu -ohjelman käyttöön. Aamupäivän aiheita ovat mm. KiVa Koulu -ohjelman laatukriteerit ja toiminnan organisointi koulussa sekä uusin tutkimustieto kiusaamisesta. Iltapäivän aiheita on kaksi ja osallistuja valitsee, osallistuuko luentoon KiVa-tiimin toiminnasta vai KiVa-oppitunneista/-teemoista.

Koulutuspäivän hinta on 100 €/hlö. Hintaan sisältyy koulutus ja koulutusmateriaali sekä aamulla kahvi-/teetarjoilu. Koulutuspäivän aikana on mahdollisuus lounastaa omakustanteisesti.

Järjestämme koulutukset tammi- ja helmikuussa 2013 seuraavasti:

Turku                                              ke 16.1.             klo 10.00-16.00

Helsinki                                          to 24.1.               klo 10.00-16.00

Kuopio                                            ti 5.2.                  klo 10.00-16.00

Rovaniemi                                      ke 27.2.              klo 10.00-16.00

Järjestämme vastaavat koulutukset ensi vuonna maaliskuussa Tampereella ja Oulussa sekä huhtikuussa Seinäjoella, Jyväskylässä ja Joensuussa. Näiden koulutusten tarkemmista ajankohdista ja ilmoittautumisesta tiedotamme KiVa koulujen rehtoreille ja yhteyshenkilöille sähköpostitse tammikuussa 2013. Lisäksi tiedotamme koulutuksista kivakoulu.fi -sivustolla, Tiedotteet-osiossa.

ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN JA LISÄTIEDOT

Ilmoittautuminen koulutukseen alkaa heti ja päättyy 15.12.2012. Ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse osoitteeseen kivakoulutus(at)utu.fi. Merkitse viestin otsikoksi koulutuspaikkakunta, esim. TURKU 16.1.2013. Ilmoita viestissäsi koulutukseen osallistujan nimi ja sähköpostiosoite, koulun nimi, paikkakunta ja koulutyyppi (alakoulu, yläkoulu, yhtenäiskoulu) sekä kumpaan ryhmään osallistuja osallistuu iltapäivällä: KiVa-tiimin toiminta vai KiVa-oppitunnit/-teemat. Laskua varten tarvitsemme koulun virallisen laskutusosoitteen. Kerro kahvi-/teetarjoilua varten mahdollinen erikoisruokavaliosi.

HUOM! Koulutuspäivä pidetään vain siinä tapauksessa, että ilmoittautuneita osallistujia on vähintään 50 henkilöä.  Ilmoittautumisajan päätyttyä vahvistamme koulutuksen toteutumisen sähköpostitse.  Vahvistusviestissä kerromme tarkemmat koulutuspaikkatiedot ja muun koulutusta koskevan informaation. Lasku osallistumisesta lähetetään osallistujan antamaan laskutusosoitteeseen vasta vahvistusviestin lähettämisen jälkeen.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:

Jos ilmoittautuminen peruutetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää, palautetaan kaikki maksetut osallistumismaksut. Tämän jälkeen peruutuskulu on 50 euroa.  Jos osallistumista ei peruuteta ja ilmoittautunut jää saapumatta, peritään täysi osallistumismaksu. Peruutus on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen henruo(at)utu.fi.

Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumisesta saa koordinaattori Tuija Tuomistolta, tuija.tuomisto(at)utu.fi tai puh. 02 333 54 24 ja toimistosihteeri Henna Ruohoselta, henruo(at)utu.fi tai puh. 02 333 8510.