KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

KiVa Koulu - Tehdään se yhdessä!

Tiedotteet » Ilmoittautuminen koulutukseen HAASTAVIIN KIUSAAMISTAPAUKSIIN PUUTTUMINEN JA KIUSAAMISEN OSAPUOLTEN HYVINVOINNIN EDISTÄMINEN
Uutiset

Ilmoittautuminen koulutukseen HAASTAVIIN KIUSAAMISTAPAUKSIIN PUUTTUMINEN JA KIUSAAMISEN OSAPUOLTEN HYVINVOINNIN EDISTÄMINEN

07.09.2018

Ilmoittautuminen Haastaviin kiusaamistapauksiin puuttuminen ja kiusaamisen osapuolten hyvinvoinnin edistäminen -prosessikoulutukseen sekä yhden aamupäivän luento-osuuteen aukeaa 10.9.2018 klo 7:00.

Koulutuksen lähipäivät toteutetaan Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Turussa sekä verkkokoulutuksena.

Prosessikoulutukseen otetaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kustakin koulusta toivotaan osallistuvan 2-5 hengen työryhmä, joka olisi hyvä olla tiedossa ilmoittautuessa. Jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua kurssille henkilökohtaisella ilmoittautumisella. Osallistuminen on mahdollista kaikissa neljässä kaupungissa sekä verkossa, mutta pitäytyminen valitussa ryhmässä on toivottavaa. Ilmoittautumisessa kysytään myös osallistumisesta aamu- ja iltapäivän kahvitukseen sekä omakustanteiselle lounaalle.

Aamupäivän luento-osuuteen ilmoittautuminen pitää sisällään aamukahvin klo 9:30 sekä luennot klo 10:00-12:00. Vain aamupäivän luento-osuuteen osallistuvien ei tarvitse ilmoittaa, keitä muita koulun opettajia on osallistumassa. Ilmoittautua voi johonkin neljästä kaupungista tai luennot voi katsoa verkkotallenteena.

Onnistuneesta ilmoittautumisesta lähetetään sähköpostiin viesti sekä henkilökohtainen palvelutunnus, jolla pääsee tarkastamaan osallistumistiedot. Vahvistus prosessikoulutukseen pääsystä lähetetään pe 5.10.2018 mennessä sähköpostiin, ja samalla annetaan ennakkotehtävä.

Ilmoittautumislinkki: https://konsta.utu.fi/