Tiedotteet » Henkilökuntakysely avoinna vielä 6.6.2014 saakka!

Henkilökuntakysely avoinna vielä 6.6.2014 saakka!

23.05.2014

KiVa Koulu® -ohjelmaan kuuluva henkilökunnan tilannekartoitus on KiVa-koulujen käytössä joka päivä ympäri vuorokauden 6.6.2014 saakka. Koulujen rehtoreille ja yhteyshenkilöille on lähetetty kyselyyn vastaamisesta ohjeet sähköpostitse. Noin 550 koulua on jo vastannut kyselyyn!

Henkilökuntakyselystä saamansa palautteen avulla KiVa-koulun henkilökunta voi arvioida omaa kiusaamisenvastaista työtään sekä verrata sitä aikaisempien vuosien KiVa-työhön, jos koulussa on kyselyyn vastattu aiemmin. Tämän lisäksi henkilökunta voi verrata omaa kiusaamisenvastaista työtään muiden kyselyyn vastanneiden koulujen tekemään työhön.

Lukuvuoden aikana henkilökunnan tekemää kiusaamisenvastaista toimintaa voidaan koulussa peilata myös oppilaskyselyn vastauksiin; millaisena oppilaat kokevat koulun kiusaamistilanteen ja ilmapiirin.

Kummastakin kyselystä saatujen palautteiden tuella koulut voivat suunnitella seuraavan lukuvuoden kiusaamisenvastaista työtään. Lähetämme sähköpostitse KiVa-koulujen rehtoreille ja yhteyshenkilöille henkilökuntakyselyn vastauksista koostetun palautteen elokuussa, ennen koulujen alkua.