Vahva
Microsoft
Minisun

Elastinen & Robin haastavat KiVa-koulut

Miten sinä ja kaverisi tekisitte tai olette tehneet koulustanne sellaisen, jossa kiusaamista ei hyväksytä? Elastinen ja Robin saapuvat vierailulle parhaan ehdotuksen lähettäneeseen kouluun ja päivä huipentuu luonnollisesti artistien upeaan yhteiskeikkaan!

Tsekkaa uusi musavideo

Nyt jysähtää!

Kiusaamisen lopettaminen on kaikkien yhteinen asia. Jokainen voi vaikuttaa ja olla mukana tekemässä koulusta turvallista ja mukavaa paikkaa ihan kaikille. Se lähtee oppilaista itsestään. Tärkeää on, että ne, joita itseään ei kiusata uskaltavat näyttää, mitä oikeasti ajattelevat kiusaamisesta, puuttua siihen sekä tukea ja puolustaa kiusattuja. Kaikki voivat huolehtia myös siitä, ettei ketään loukata tai jätetä yksin. Miten tämä käytännössä onnistuu?

Oppilaat! Kertokaa meille, miten te olette edistäneet KiVan eli KiusaamisVastaisen kulttuurin syntymistä omassa koulussanne tai miten aiotte tehdä sen! Haluamme kuulla jo tehdyistä teoista, hyviksi havaituista toimintatavoista ja aivan uusista ideoista. Toivomme korkeintaan yhden A4 sivun mittaista tekstiä, jossa esittelette ”oman juttunne” – voitte liittää mukaan lyhyen videon, valokuvan, piirroskuvan tai muuta tekstiä tukevaa materiaalia. Tekninen toteutus ei ole pääasia, vaan idea, se Teidän Juttunne, joka jatkossa toivottavasti kannustaa koululaisia kaikkialla Suomessa toimimaan kiusaamisen lopettamiseksi.

Haaste on kaikille suomalaisille kouluille, jotka ovat rekisteröityneet KiVa Koulu® -ohjelman käyttäjiksi. KiVa-koulu voi osallistua kilpailuun vain yhdellä kilpailutyöllä. Uusi viimeinen jättöpäivä haasteille on nyt tiistai 20.10.2015. Kun vastaus haasteeseen on valmis, on aika täyttää alla olevat kohdat koulun yhteyshenkilön tiedoilla ja koulun nimellä ja osoitteella. Sitten lataamaan se Teidän Juttunne ja linkkaamaan mahdolliseen muuhun materiaaliin! Aika alkaa NYT!

Paras. Palkinto. Ikinä.

Robin ja Elastinen

saapuvat vierailulle voittajakouluun. Ja mikä parasta, päivä huipentuu upeaan artistien yhteiskeikkaan!

Lataa ja tulosta esite
Osallistu kisaan

Oletko valmis
vastaamaan haasteeseen?

Koulunne voi osallistua kilpailuun vain yhdellä kilpailutyöllä, jonka viimeinen jättöpäivä on tiistai 20.10.2015.

Kilpailu on päättynyt. Kilpailun voitosta ilmoitetaan voittajakoulun yhteyshenkilölle viimeistään 15.11.

KILPAILUN SÄÄNNÖT