Tiedotteet » Elastisen ja Robinin haastekampanjan kilpailuaikaa on pidennetty!

Elastisen ja Robinin haastekampanjan kilpailuaikaa on pidennetty 20.10.2015 saakka!!

14.09.2015

Elastisen ja Robinin haastekampanja saa jatkoaikaa! Syyslomien ja kouluilta tulleiden toivomusten johdosta kilpailuaikaa on pidennetty. Uusi viimeinen jättöpäivä haasteille on nyt tiistai 20.10. Voittaneen koulun yhteyshenkilölle ilmoitetaan valinnasta viimeistään 15.11.

14.8.2015 jysähti, kun Elastinen ja Robin haastoivat kaikki KiVa-koulujen oppilaat: Miten sinä ja kaverisi tekisitte tai olette tehneet koulustanne sellaisen, jossa kiusaamista ei hyväksytä?

Haasteeseen liittyvä video on sivulla http://www.kivakoulu.fi/haaste

Sivulla on linkki musavideoon, joka liittyy haasteeseen ja josta artistit kertovat näin:

"Kirjoitin kappaleen nuorelle itselleni. Kertosäe menee, että "ne ovat nähneet vasta kuoresi, mutta eivät tiedä mitä sisälläsi on". Se pohjaa siihen potentiaaliin, mitä meissä on, mutta jota kaikki jarruttelevat ja pidättelevät ulkoisten paineiden takia", Elastinen kertoo.

"Siistii olla Elan kanssa mukana tässä biisissä, koska siinä on niin hyvä viesti kaikille koulunsa nyt aloittaville ja muillekin. Kiusaaminen on pönttöjen hommaa. Olkaa vahvoja!", Robin sanoo.

Kilpailun järjestävät KiVa Koulu® -ohjelma/Turun yliopisto, Rähinä Records ja Universal Music.

Toivomme, että KiVa-kouluissa oppilaita kannustetaan miettimään ja ideoimaan toimia, joilla he voivat vastata haasteeseen!